Digitale raadgevers

Evenementenkluis werd integraal ontwikkeld door Pixeo uit Arendonk. Dit gebeurde op vraag van en in nauwe samenwerking met 4 Kempense gemeenten. Pixeo is een web agency: wij bouwen websites en helpen digitale groei door online marketing en ondersteuning op maat.

header-makers

Voor én door gemeentes

Evenementenkluis werd gebouwd op vraag van 4 Kempense gemeenten. Doorheen heel het ontwikkelingsproces was er een nauwe samenwerking tussen Pixeo en de initiatiefnemende gemeenten. Op die manier kunnen de gemeenten er zeker van zijn dat de bouw van het platform volledig op maat van de gemeentewerking is. Tegelijk werd er ook rekening gehouden met de diverse procedures bij verschillende gemeenten. Elke gemeente kan op die manier netjes zijn eigen workflow behouden.

content-makers

Web Wordt Wetenschap

Pixeo benadert elk project op een wetenschappelijke manier. We baseren ons op onderzoek naar de redenen waarom zeer veel websites of online applicaties falen. Daarbij vertrekken we van drie basisvragen:

  • Waarom wordt je website niet gevonden?
  • Waarom verlaten bezoekers je website?
  • Waarom keren bezoekers niet terug?

De tien belangrijkste redenen hebben we herleid tot vier basisoorzaken.

  1. Snelheid - Je website laadt te traag
  2. Gebruiksvriendelijkheid - Inhoud en design spreken je bezoeker niet aan.
  3. Toegankelijkheid - Je website werkt niet op alle nodige toestellen.
  4. Vindbaarheid - Google vindt je site niet.

Pixeo zet 100% in op de ontwikkeling van knappe, sterk onderbouwde websites en software waarbij elk van bovenstaande problemen vakkundig wordt getackeld.

Open & eerlijk

Open én (h)eerlijk. Zo gaan we met elkaar én onze klanten om. Dit geldt zowel voor onze projectaanpak, onze prijszetting als onze facturatie achteraf. Onze projectaanpak kenmerkt zich door een helder routeplan met intensieve en persoonlijke communicatie.

Wees welgekomen!

Pixeo bestaat uit een sterk team van gepassioneerde webbouwers en online marketeers. Als digitale raadgevers maken we graag kennis met u om te kijken waarmee we u van dienst kunnen zijn. 

Bezoek onze website of neem rechtstreeks contact op!

logo-symbol